Niffo's

niffos

Niffo’s is een groep van 4 neefjes van 11 en 12 jaar. Jarone (11), Kivano (11), Naino (11) en
Vitu (12). Toen de jongens 2 jaar geleden begonnen met rappen waren zijn 9 en 10 jaar.
De vier jonge artiesten die de nieuwe Rotterdamse sensatie Niffo’s opmaken. Niffo’s, wat
straattaal is voor neven, zijn vier neefjes die hun plezier halen uit voetbal, dansen, zingen en
sinds kort rappen!

In de periode van slechts één jaar hebben de jongens een flink publiek voor zich weten te winnen. Zo hebben ze meer dan een miljoen Youtube views weten te genereren, zijn ze ambassadeurs voor stichting Asporaats Anti Pest Campagne “Gaatut”, hebben ze een optreden gedaan op live televisie bij Ziggo in het programma First, stonden op de voorpagina van de Krant Jong010 en hebben ze diverse live optredens door het gehele land gegeven.

In het tweede jaar gingen de jongens nog een stap verder, ze scoorden hit na hit zoals (Informer, Chillen en Doe die Dansi), hun populariteit groeide verder ook naar het buitenland zoals Belgie, Suriname en de Nederlandse Antillen. Deden zij verschillende optredens bij festivals, hebben een optreden gedaan bij het Kwakufestival, missverkiezingen, modeshow, kinderevenementen en een optreden in Spanje. Daarnaast hadden de jongens hun eerste eigen concert waar ze voor 600 man een geheel eigen show gaven. Daardoor waren ze te zien bij TV Rijnmond en werd er een special over ze gemaakt bij NOS Jeugdjournaal waardoor de jongens in het hele land op tv te zien waren.

De jongens treden wekelijks op bij verjaardagen, festivals en theaters. De jongens van Niffo’s timmeren hard aan de weg om zeer succesvol te worden met hun muziek.