Workshops

Dans workshop
GLO ENTERTAINMENT

GLO Entertainment Live levert internationaal dans, zang, acteer en theater lessen op professioneel niveau voor zowel recreanten, amateurs als professionele dansers. Zij  richten zich op de commerciële danswereld (Amusement en Entertainment) van videoclips, modeshows, showballet, Tv programma’s en nog veel meer. Tijdens de workshop krijg jij de kans om binnen no time als een echte artiest te leren dansen! Na de workshop mag jij je moves laten zien op de Funchella stage! 

www.glo-entertainment-live.com

Voetbal workshop
ORRY Stoc Promes

Orry Promes is bekend van het Ronaldinho’s Globe Street Team. Hij reist de hele wereld over met het Street legend team. Zijn kwaliteiten zijn techniek, verdediging en groundmoves. Ook heeft hij jarenlang ervaring met trainingen geven. Binnen een mum van tijd leert Orry je de kneepjes van het vak. En ben jij klaar voor de battle in onze eigen Funchella pannakooi!

De tijden van de workshop zullen wij voor het event bekend maken!! 

Meer workshops worden binnenkort bekend gemaakt, houdt onze socialmedia en de website in de gaten! Voor alle workshops geld dat wij rekening houden met de verschillende leeftijden.

Volg ons op Social Media!!